Navigare

Distribuie

Bookmark and Share

Statistici

Componente PC

Conectare

Utilizator

ParolăŢi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

Comanda Magazinul online de la Gallnet   Imprimă

Din ce în ce mai multi oameni doresc sa acceseze informatii “ aici si acum ”. Acum înseamna oricând – 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamâna. Aici înseamna din orice loc – acasa, la serviciu, la scoala sau apelând la un dispozitiv mobil. Costul dezvoltarii serviciilor “on line” este modest în comparatie cu al altor canale de distributie, iar difuzarea informatiei este practic nelimitata.

Gallnet vine in intampinarea afacerii tale cu o oferta de nerefuzat. Pachetul Web Site Advanced Shop este ceea ce ti-ai dorit intotdeauna pentru afacerea ta. 

Acum poti avea magazinul tau online la numai cateva clicuri distanta. Comanda acum pentru afacerea ta magazinul online de la GallNet

Citeste mai multe

Optimizare SEO   Imprimă

Search Engine Optimization (SEO, în romana optimizare pentru motoare de cautare) este o subcategorie a marketing-ului online, practica aparuta în anul 1990, odata cu optimizare SEOaparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie. Cu timpul, optimizarea unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii si/sau corporatii.  SEO - Optimizare site, Promovare site, Optimizare site - este necesara pentru ca site-ul sa ocupe o pozitie de top in motoarele de cautare. Presupune optimizarea pentru cuvinte cheie, descriere, optimizare continut, etc.

 

Mai multe detalii la sectiunea Web Design

Mentenanta Web   Imprimă

Mentenanta Web

 

Asiguram mentenanta site-urilor care necesita periodic schimbari sau adaugari de continut si imagini. Aceste modificari se fac lunar, trimestrial sau punctual contra unei sume stabilite in prealabil.
Acestasta operatiune de mentenanta web este absolut necesara pentru a pastra vie curiozitatea vizitatorilor fata de site-ul dvs.

 

Mai multe detalii la sectiunea Web Design

1,376,046 vizite unice
Access denied for user 'a1229099'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'a1229099'@'localhost' (using password: NO)